Broneeri tuba

White Guide soovitab

Huvitava joogikaardiga restoran

Niisugustes sopilistes ja efektsete võlvkaartega keldrites säilitatakse vanas Euroopas veine. Eesti uuem joogikultuur on alles väljakujunemas. Sestap paigutas Grand Rose SPA oma maja keldriruumidesse restorani. Toitlustusjuhti ja sommeljeed Miika Õunaidi on see inspireerinud kokku panema joogikaardi väga esindusliku Eesti käsitööjookide (õlled, siidrid, marjaveinid) valikuga. Tema enda valmistatud majanapsud pealekauba.
Peakokk Kristjan Koppel pakub restos lihtsaid toitusid, mida valmistab peamiselt saarel kasvavatest toorainetest. Terve suitsuahven hapukurgi, võis praetud minikartulite ja tartarkastmega kannab nime Saarlase Eine ning maitseb eriti vastupandamatult siis, kui on resto oma suitsuahjust just äsja välja võetud. Selle kõrvale sobib Eesti vanima – aastast 1990 – käsitööõlle valmistaja Pihtla IPA Kolm Venda. Mõrkja mekiga jook, mis maitseb just nii nagu saare elu mittesuvisel ajal. Suurematele toiduhuvilistele pakub restoran väikeseks maitserännakuks degustatsioonimenüüd.