Broneeri tuba

White Guide 2021 soovitab

Huvitava joogikaardiga restoran

Niisugustes sopilistes ja efektsete võlvkaartega keldrites säilitatakse vanas Euroopas veine. Eesti uuem joogikultuur on alles väljakujunemas. Sestap paigutas Grand Rose SPA oma maja keldriruumidesse restorani. Toitlustusjuhti ja sommeljeed Miika Õunaidi on see inspireerinud kokku panema joogikaardi väga esindusliku Eesti käsitööjookide (õlled, siidrid, marjaveinid) valikuga. Tema enda valmistatud majanapsud pealekauba.

Meie andekas ja ambitsioonikas peakokk German Macharashvili on lihvinud oskusi Rootsis restoranis Ekensdal, alustades koka ametiga ja peagi sai temast peakokk. Ta on täiendanud meie menüüd ja varsti on lisandumas veel uusi maitseid. Germani kirg toiduvalmistamise vastu on suuresti tänu peakokast emale, kellega väiksena tööl kaasas sai käidud. Laia silmaringiga noor peakokk valmistab klassikalisi roogasid uues võtmes. Germani jaoks on oluline kokkuhoidev meeskond ja puhtad maitsed. Maitsvad road ootavad proovimist restoranis Rose!