Broneeri tuba

Restoran Rose peakoka menüü

Meie peakokk Kristjan Koppeli erimenüüs pakutakse maitseelamusi Saaremaisest köögist, roogade valmistamisel kasutatakse võimalikult palju kohalikku toorainet.

LIHAVEISE TARTAR
krõbe kartul, marineeritud kukeseen, marineeritud karulauk, tšillimajonees, munakollane, forellimari
Cono Sur Organico, Pinot Noir, CHILE, 14 cl/5,5€   

RÖSTITUD LILLKAPSAS VÜRTSIKA BBQ MOPIGA, (V,L
krõbe kartul, värske salat, röstitud seemned, ürdine külm kast
Desom, Riesling, Cotes de Remich, LUX, 14 cl/ 5,5€

KRÕBE KOHA PÖIDE ÕLLE TAIGNAS
soe pannisalat (kartul, brokoli, porgand, suhkruhernes), oakreem, soolarohi, vermuti kaste
Merseguera, Murviedro Sericis Cepas Viejas, D.O.P  Valencia, ESP, 14 cl/5,5

LIHAVEISE ABAFILEE
toortatar juurselleri kreemiga, röstitud köögiviljad, pohlad valges veinis, punaveinikaste
Sericis Cepas Viejas Bobal, Utiel-Requena D.O.P, ESP, 14 cl/5,5€

KUUSEVÕRSEKREEM
Gin&Tonic geel, mündipuru
Tokaji Aszú, 5 puttonyos, Sarga Borhaz La Maison Jaune, Hungary, 2010    6 cl/6 €

Hind

5-käiguline õhtusöök 41 € / inimene
Veinipakett 22 € / inimene

 

Peakokamenüü saadaval alates 2-st inimesest, viimane aeg tellimiseks kell 21:00.

Laudade broneerimine tel +372 666 7003 või rose@grandrose.ee