Broneeri tuba

Suveterrass

Suveterrass on avatud!

Väliköögi ja -grilliga 100-kohalisel suveterrassil valmivad maitsvad road otse külastaja silme all. Nautida saab värsket saaremaist kala, grillitud liha ja palju muud. Pakutakse ehtsat Saaremaa koduõlut. Ootame Teid restoran Rose terrassile nautima hõrgutavat grillmenüüd ja head joogivalikut.

Avamisajad

Pühapäev – neljapäev 11:00 – 23:00
Reede – laupäev 11:00 – 00:00

Broneeri laud Terrassi menüü Sündmused terrassil Suve eripakkumine

Tere, saagem tuttavaks, mina olen restoran Rose peakokk Kristjan Koppel.

Püüan paari sõnaga ennast veidi lähemalt tutvustada. Olen pesuehtne saare poiss, kelle armastus kokkamise vastu sai alguse juba maast madalast seega, otsus valida amet köögis ei olnud just raketiteadus. Mõeldud, tehtud. Staaži on mul tänaseks 10 aastat. Neist lõviosa on veedetud mandril mentorite M. Meikas ja P. Pihel käe all. Olen töötanud Pädaste Mõisas, restoranis Neh, Ö ja Kaks Kokka, Hilton Hotellis, tegelenud toidukaubikuga, teinud koostööd mitmete peakokkade ja restoranidega jne. ning nüüdsest olen tagasi kodusaarel. Siinne keskkond on mulle vaieldamatult parim. Tunnen ennast jälle kodus. Siin on kena töötada, inspiratsioon on iga nurga taga. Tean, et minu siin olemine on õige otsus. Ootan põnevusega uusi väljakutseid ning  koos meeskonnaga neile vastu minna. Pean väga lugu meeskonnatööst.   Arvan, et sõna „meeskond“ ei olegi väga paslik köögis kasutada. Me oleme ikkagi väga suure osa ajast köögis, seega kasutaks sõna „oma pere“, olgu selleks siis nõudepesija, teenindaja või kokk, igal ühel on oma tähtis roll.

Tahan väga tänada kogu „oma pere“ sooja vastuvõtu eest. Loodan teie kõigiga tulevikus tuttavaks saada. Seniks aga…

Kohtume köögis,
Kristjan Koppel